Hinta

27,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Näkymätön Milanna
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 7+

Helena Immonen

Näkymätön Milanna

Milanna on aivan tavallinen tyttö, joka käy koulua, kertoo pikkuveljelleen hauskoja tarinoita ja tykkää vadelmista. On kuitenkin pienen pieni juttu, joka tekee Milannasta hieman epätavallisen: hän on näkymätön.

Näkymättömyydestä huolimatta elämä ei ole niin jännittävää kuin voisi luulla. Mutta kaikki muuttuu, kun vastaan tulee Timi, joka jostain kumman syystä näkee Milannan. Milanna saa tietää, että on olemassa ihan oikea Näkymättömien kaupunki, jossa kaikki ovat näkymättömiä kuten hän! Kun Milanna pääsee vierailemaan tähän mystiseen paikkaan, alkaa seikkailu, joka mullistaa yhden jos toisenkin elämän.

Näkymätön Milanna on kiehtova kertomus päättäväisestä tytöstä, joka ajautuu keskelle ennalta arvaamatonta seikkailua. Vauhdikkaan tarinan ohella kirja herättää pohtimaan oman paikan löytämistä ja sitä, onko ulkokuori vai jokaisen sisin lopulta tärkeintä. Kirjan hurmaavan mustavalkokuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

Helena Immonen (s. 1986) on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa trillereitä aikuisille ja fantasiaseikkailuja lapsille. Vapaa-ajallaan Immonen liikkuu luonnossa, lukee ja opettelee puutarhanhoitoa. Näkymätön Milanna on hänen ensimmäinen lastenromaaninsa.

Kirja on ehdokkaana valtakunnallisen Lasten LukuVarkaus -kirjallisuuspalkinnon 2022 saajaksi.

Suositusikä 7+

Kuvittaja: Nora Surojegin

  • Suositusikä: 7+