Hinta

32,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Myrskynvartijan saari
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Ilmestyy 6.10.2020

Catherine Doyle

Myrskynvartijan saari

Saari, joka ei koskaan unohda. Tarina, jonka muistat ikuisesti.

On tavattoman vaikea uskoa taikuuteen ennen kuin se tarttuu kiinni hartioista ja ravistelee hereille.

Kerran sukupolvessa Arranmoren saari valitsee itselleen uuden Myrskynvartijan, jonka tehtävänä on käyttää saaren voimaa ja suojella sen taikaa vihollisilta. Fionnin salamyhkäisen ja omalaatuisen isoisän on tullut aika luopua tehtävästään. Pian saari saisi uuden Vartijan.

Kun maan päällä kamppaillaan saaren herruudesta, pinnan alla heräilevät synkät taikavoimat, jotka pyrkivät lietsomaan muinaisen sodan uuteen liekkiin.

Myrskynvartijan saari aloittaa taianomaisen kirjasarjan, jossa seikkaillaan syrjäisellä ja tuulenpieksemällä Arranmoren saarella. Kirjan käännösoikeudet on myyty 20 maahan, ja se on voittanut useita palkintoja. Pelkästään Isossa-Britanniassa kirjaa on myyty yli 35 000 kappaletta.

Suositusikä 9+

Catherine Doyle kasvoi Atlantin rannalla läntisessä Irlannissa. Hänen rakkautensa lukemiseen alkoi irlantilaisten myyttien ja legendojen parissa, mikä synnytti hänessä halun kirjoittaa myös itse. Myrskynvartijan saareen Catherine sai inspiraation omilta esi-isiltään, jotka asuivat Arranmoren saarella.

Alkuperäisteos: The Storm Keeper’s Island
Suomentaja: Leena Ojalatva

”Helmi. Tämä on kirja, joka liimaa jokaisen lapsen kiinni tuoliinsa.”
— Telegraph

”Tarina punoo yhteen muinaisen kelttiläisen magian ja nykyajan kertomuksen perhesiteistä, muistoista ja sisarusten välisestä kilpailusta.”
— School Library Connection

”Kaikin tavoin maaginen. Saa uskomaan taikuuteen. Viisas, lämminhenkinen ja loistava.”
— Eoin Colfer

Ilmestyy 6.10.2020

1. painos, 2020
ISBN 978-952-370-015-4
sidottu, 320 sivua
Myrskynvartija-sarja