Hinta

32,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Kirottu kruunu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 15+

Catherine DoyleKatherine Webber

Kirottu kruunu

Kaksi kuningatarta. Yksi valtakunta, joka ei halua heistä kumpaakaan.

Kaksoskuningattaret Wren ja Rose ovat nousseet yhdessä Eanan valtaistuimelle, mutta kaikki eivät ole iloisia noidista vallan kahvassa. Kun Rose suunnittelee matkaa maan halki yhdistääkseen jakautuneen kansan, ei Wren jaksa keskittyä pönöttämiseen — heidän isoäitinsä on edelleen vankina julman kuningas Alarikin käsissä, ja kärsimätön Wren jättää siskonsa lähteäkseen pelastusretkelle. Alarik ei kuitenkaan ole mielissään Wrenin vierailusta, sillä Wren on vastuussa hänen veljensä kuolemasta — eikä hän aio vapauttaa kaksosten isoäitiä ennen kuin Wren on korjannut tekonsa kielletyn ja vaarallisen verimagian avulla.

Samaan aikaan Rosen kiertue Eanan valtakunnan halki keskeytyy, kun salaperäinen muukalainen väittää olevansa kotoisin kauan sitten kadonneesta kuningaskunnasta. Mies paljastuu Rosen rakastetun Shen-Lon sukulaiseksi, joka lupaa auttaa siskoksia pysymään vallassa, kunhan vain he ensin pelastavat menetetyn aavikkovaltakunnan hiekasta.

Rosen ja Wrenin poissa ollessa Eanan pääkaupungissa poreilee kapina, ja joku juonittelee heidän päänsä menoksi. Pohjoisessa piilee kuitenkin suurempi vaara — muinainen kirous, joka voi syöstä kaksoset, noidat ja koko Eanan valtakunnan kaiken nielevään tuhoon…

Kirottu kruunu on toinen osa hengästyttävää Kruunun tyttäret -sarjaa, joka on täynnä seikkailua, juonittelua ja romantiikkaa. Sarjan ensimmäinen osa on tähän mennessä käännetty jo 12:lle kielelle, sen hashtagia on katsottu TikTokissa miljoonia kertoja, eikä sen voittokululle näy loppua.

Catherine Doyle kasvoi Atlantin rannalla läntisessä Irlannissa. Hänen rakkautensa lukemiseen alkoi irlantilaisten myyttien ja legendojen parissa, mikä synnytti hänessä halun kirjoittaa myös itse. Hänen kynästään on saanut alkunsa muun muassa huippusuosittu Myrskynvartija-trilogia.

Katherine Webber on kotoisin Kaliforniasta, mutta asuu nykyisin Lontoossa. Hän rakastaa sekä fiktiivisiä että todellisen maailman seikkailuja, ja matkustelu, kirjat ja ulkona syöminen ovat hänen suosikkipaheitaan. Hän on kirjoittanut nuorille aikuisille useita kirjoja, joista osan nimellä Katie Tsang.

Alkuperäisteos: Cursed Crowns
Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Suositusikä 15+

  • Suositusikä: 15+