Hinta

28,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Kaiho-kotitonttu ja karanneet kärsiväiset
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 5+

Emilia Aakko

Kaiho-kotitonttu ja karanneet kärsiväiset

Kaihon rauhallinen elämä mullistuu, kun Untamo-kotitonttu pyytää Kaihon tuuraajakseen Koikkalaisten perheeseen. Tehtävä on luonnollisesti otettava vastaan, vaikka kotitonttutaidot olisivat kuinka ruosteessa.

Jo hyvin pian Kaiho saa huomata, etteivät kotitontun tehtävät olekaan niin helppoja ja yksinkertaisia kuin saattaisi arvella. Etenkään kun samalla on pysyttävä näkymättömissä ja pidettävä silmällä arkkuun suljettuja murheita eli kärsiväisiä, jotka Kaiho otti mukaansa Untamon kielloista huolimatta.

Kun murheet yllättäen pääsevät karkaamaan, Kaiho ja perheen Lyyti-tyttö kohtaavat ongelman, joka olisi parasta ratkaista niin nopeasti kuin mahdollista. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään sotkua, joka sisältää kaikki suuren katastrofin ainekset.

Kaiho-kotitonttu ja karanneet kärsiväiset on eloisa kirja, josta ei puutu seikkailumieltä ja hauskoja sattumuksia. Kommellusten keskellä tämä lämminhenkinen kirja kertoo myös tarinan siitä, mitä tapahtuu, kun perheen aikuinen masentuu.

Emilia Aakko on Tampereella asuva viestinnän ammattilainen ja esikoiskirjailija. Inspiraatiota teksteihin hän löytää arkisista kohtaamisista ja kotiseudultaan Pohjois-Pohjanmaalta. Kirjan sympaattisen ja eloisan kuvituksen on tehnyt Veera Aro.

Kirja on saanut Punni-lastenkirjallisuuspalkinnon kunniamaininnan 2022 sekä Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon 2022.

Suositusikä 5+

  • Suositusikä: 5+