Hinta

28,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Kaiho-kotitonttu ja rauhaton rantaloma
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 5+

Emilia Aakko

Kaiho-kotitonttu ja rauhaton rantaloma

Miten käy kotitontun etelän lämmössä?

Tuuraajatonttu Kaiho saa odottamattoman viestin Koikkalaisten perheen viralliselta kotitontulta, Untamolta. Untamo käskee häntä tuomaan petinään toimineen aamutossun pikapikaa Rodokselle, jotta uni maistuisi paremmin. Edessä on siis lomamatka!

Perillä on kuitenkin vastassa lähinnä ongelmia. Epäonninen Kaiho rikkoo Untamon petiin piilotetun, toiveita toteuttavan olkitähden, eikä uskalla kertoa asiasta Untamolle. Kaihon on siis pysyteltävä koko loman ajan Untamon kintereillä ja varmistettava, että tämän ja saaren tavernatonttujen toiveet tulevat varmasti toteutetuiksi!

Mutta vaikka Kaihon päivät täyttyvät ihmeteoista, ei hän ole millään keksiä keinoa, jolla sopeutua tavernatonttujen joukkoon.

Kaiho-kotitonttu ja rauhaton rauhaloma on valloittavan Kaiho-kotitonttu-sarjan toinen osa. Se on kutkuttava kuvaus tonttujen lomaparatiisista etelän lämmössä mutta samalla kertomus siitä, miten uudet tilanteet, ihmiset ja maisemat voivat joskus jännittää — ja miten ihanaa on, kun viimein löytää oman paikkansa.

Emilia Aakko on Tampereella asuva viestinnän ammattilainen ja lastenkirjailija. Inspiraatiota teksteihin hän löytää arkisista kohtaamisista. Kirjan sympaattisen ja eloisan kuvituksen on tehnyt Veera Aro.

Suositusikä 5+

  • Suositusikä: 5+