Hinta

27,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 8+

Ian Mark

Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille

Hirviönmetsästys ei ole lainkaan niin helppoa kuin luulisi. Jack jos kuka sen tietää, sillä jätti on juuri äsken ilmestynyt hänen puutarhaansa ja yrittänyt SYÖDÄ HÄNEN TÄTINSÄ. (Täti on muuten voittanut Maailman Surkein Täti -kisan, mutta se ei ole nyt tärkeää.)

Kun Jack ihan vahingossa voittaa jätin, hän huomaa yhtäkkiä päätyneensä yrmeän, 200-vuotiaan hirviönmetsästäjän oppipojaksi ja olevansa matkalla Cornwalliin, missä jätit ovat aiheuttamassa hämminkiä. Hänen ainoat aseensa ovat hänen älynsä, katapulttinsa ja maaginen — ja joskus melkoisen epäluotettava — kirjansa nimeltään Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille. Jackia kuitenkin vähän huolettaa, että hän ei ehkä olekaan se sankari, jota kaikki odottavat. Mutta toisaalta, kuinka monta hirvittävää, verenhimoista hirviötä maailmassa nyt edes voi olla?

(Vastaus: AIVAN JULMETUN MONTA. Ja sitten on vielä karhukin, jonka nimi on Humbert.)

Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille
aloittaa uuden, hirmuisen hulvattoman seikkailusarjan. Huumoria, yllättäviä käänteitä ja nokkelaa kieltä yhdistävä tarina sopii kaikille 8—800-vuotiaille hirviönmetsästyksen vasta-alkajille.

Ian Mark asuu Pohjois-Irlannissa perheensä, kahden mieluisan kissan ja yhden ei niin mieluisan kissan kanssa. Aikaisemmin hän on kirjoittanut puolisonsa kanssa trillereitä aikuisille salanimellä Ingrid Black.

Louis Ghibault on belgialainen kuvittaja ja animaattori. Kun hän ei ole tekemässä taidetta, voit löytää hänet keräilemässä kirjoja ja kasviaiheisia printtejä, opiskelemassa astronomiaa, kasvi- ja eläintieteitä, historiaa, ja tietenkin, hirviötiedettä.

Suositusikä 7+

Alkuperäisteos: Monster Hunting for Beginners
Suomentaja: Noora Niemelä

”Ian Mark on komiikan nero — hänen esikoisensa on parasta sitten Cressida Cowellin Näin koulutat lohikäärmeesi -kirjan!”
— Freckles & Fern -blogi

”Loisteliaan hulvaton, hirviömäisen mittakaavan mestariteos. Ulvoin naurusta!”
— kirjailija Jenny Pearson

  • Suositusikä: 8+