Hinta

28,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Seikkailijat ja vaarojen viidakko
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 7+

Jemma Hatt

Seikkailijat ja vaarojen viidakko

Kun tosi-tv-ohjelmasta tulee totisinta totta, selviävätkö Seikkailijat viidakon vaaroista?

Seikkailijat, Logan-setä ja hänen tyttöystävänsä Dee valitaan kilpailijoiksi Costa Rican sademetsissä kuvattavaan tosi-tv-ohjelmaan, joka on täynnä seikkailua ja arvoituksia — eli juuri sitä, missä lapset ja Barney-koira loistavat! Mutta paikan päällä Seikkailijoille selviää, että kaikki ei olekaan sitä, miltä näyttää. Kilpailun tavoitteena on löytää Teon aarre, mutta ohjelman järjestäjät käyttäytyvät epämääräisesti. Kaiken lisäksi viidakko on täynnä riskejä, ja eniten vaarallisia tilanteita, vahinkoja ja kuolettavia ansoja tuntuu löytyvän itse kilpailusta. Mitä oikein on meneillään, ja mitä kilpailun järjestäjät todella tavoittelevat?

Seikkailijat ja vaarojen viidakko on arvoituksia vilisevän Seikkailijat-sarjan viides osa. Lähde lasten ja Barney-koiran kanssa kohti sademetsän seikkailua Viisikoiden hengessä — tästä kirjasta ei puutu jännitystä, huimia käänteitä kuin kinkkisiä mysteerejäkään!

Jemma Hatt on Englannin Kentissä asuva kirjailija. Hänen Seikkailijat-sarjaansa ovat innoittaneet ne monet seikkailukertomukset, joita hän itse luki lapsena. Seikkailijoita on myyty eri maissa jo yhteensä yli 60 000 kpl.

Alkuperäisteos: The Adventurers and the Jungle of Jeopardy
Suomentaja: Jade Haapasalo

”Seikkailijat jatkavat ihastuttamista”
- The Book frolic -blogi

Suositusikä 7+

  • Suositusikä: 7+