Hinta

29,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Tarinapuu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 7+

Tom Percival

Tarinapuu

Pormestari Hilleri on julistanut sodan peikkoja vastaan ja rakentaa Tarinalan ympärille valtavaa muuria. Hänen mukaansa se on varotoimi peikkojen hyökkäyksen varalta, mutta Satujen sankarit tietävät paremmin. Pormestari on aina vihannut peikkoja ja kaikkia muitakin, jotka ovat erilaisia kuin hän, joten sankarien täytyy pelastaa kaupunki ja Tarinapuu ennen kuin Hillerin viha ja vallanhimo tuhoavat tieltään kaiken sen, mitä he rakastavat. Mutta kuinka käydä taistoon ilkeää pormestaria vastaan, kun peikkojen päällikkö Hurrilankin on sotajalalla?

Tarinapuu on kuudes osa Satujen sankarit -sarjaa, jossa klassisten satujen hahmot löytävät itsensä uusista seikkailuista. Jännittävä ja vauhdikas tarina päättää upean, erilaisuutta juhlistavan sarjan, johon ei voi olla ihastumatta.

Tom Percival on englantilainen kirjailija ja kuvittaja, joka on julkaissut useita suosittuja satukirjoja. Tom on piirtänyt siitä lähtien, kun hän on osannut pitää kynää kädessään. Koko elämänsä ajan hän on keksinyt asioita omasta päästään eikä ole aikeissa lopettaa kovinkaan pian.

Suositusikä 7+

Alkuperäinen teos: The Story Tree
Suomentaja: Terhi Leskinen

  • Suositusikä: 7+