Hinta

32,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Kruunun tyttäret
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 15+

Catherine DoyleKatherine Webber

Kruunun tyttäret

Kaksi syntymässä erotettua siskoa. Kaksi täysin erilaista maailmaa. Yksi kuningatar.
 
17-vuotias Wren Greenrock on aina tiennyt, että jonakin päivänä hän tulisi viemään identtisen kaksossisarensa paikan kuninkaanlinnassa. Häntä on lapsesta saakka koulutettu kostamaan vanhempiensa murha, ja hän on valmis mihin tahansa noustakseen valtaan ja suojellakseen noitayhteisöään. Noitia vihaava prinsessa Rose Valhart taas tietää, että vallan mukana tulee suuri vastuu, joka sisältää myös järjestetyn avioliiton vieraan prinssin kanssa. Maailma palatsin ulkopuolella on kuitenkin vaarallinen ja arvaamaton ja paljon villimpi kuin Rose on ikinä voinut kuvitellakaan…
 
Rosen kruunajaisten lähestyessä Wren ja Rose sotkeutuvat valheiden verkkoon, joka voi tuhota kaiken, mitä he rakastavat. Kummasta heistä tulee kuningatar, jolla on valta muuttaa kuningaskunnan tulevaisuus ikuisiksi ajoiksi?
 
Kruunun tyttäret on ensimmäinen osa uutta henkeäsalpaavaa sarjaa, joka on täynnä seikkailua, juonittelua ja romantiikkaa. Kirjan käännösoikeudet on myyty tähän mennessä 12:een maahan, eikä sen voittokululle ole näkyvissä loppua!
 
Catherine Doyle kasvoi Atlantin rannalla läntisessä Irlannissa. Hänen rakkautensa lukemiseen alkoi irlantilaisten myyttien ja legendojen parissa, mikä synnytti hänessä halun kirjoittaa myös itse. Hänen kynästään on saanut alkunsa muun muassa huippusuosittu Myrskynvartija-trilogia.
 
Katherine Webber on kotoisin Kaliforniasta mutta asuu nykyisin Lontoossa. Hän rakastaa sekä fiktiivisiä että todellisen maailman seikkailuja, ja matkustelu, kirjat ja ulkona syöminen ovat hänen suosikkipaheitaan. Hän on kirjoittanut nuorille aikuisille useita kirjoja, joista osan nimellä Katie Tsang.

Suositusikä 15+

Alkuperäisteos: Twin Crowns

 
”Kruunun tyttäret hurmasi minut. Olin täysin lumoutunut tästä uskomattomasta kirjasta.”
— kirjailija Sarah J. Maas
 
”Riehakkaan hauska, nopeatempoinen ja romantiikkaa tihkuva, Kruunun tyttäret on niin riemukas, että virnistelen edelleen, vaikka lukemisesta on jo päiväkausia.”
— kirjailija Roshani Chokshi
 
”Kruunun tyttäret on säkenöivä jalokivi kirjan muodossa. Taianomainen, nokkela, yllättävä ja puhdasta hauskanpitoa aina vangitsevasta alusta vaikuttavaan loppuun saakka. Jos pidät ilkeistä kuninkaista, seksikkäistä maantierosvoista ja sydämellisistä siskotarinoista, tämä on pakollista luettavaa.”
— kirjailija Stephanie Garber

  • Suositusikä: 15+