Hinta

29,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Pähkinä Jones ja Piirretty kaupunki
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 8+

Rob Biddulph

Pähkinä Jones ja Piirretty kaupunki

Jotkut legendat syntyvät, jotkut taas piirretään…

12-vuotiaalle Pähkinä Jonesille piirtäminen on yhtä ihanaa ja ihmeellistä kuin taikominen, mutta taide ei voi ratkaista kaikkia hänen ongelmiaan. Pähkinän isä on kadonnut, ja Pähkinä itse on jumissa uudessa, loputtoman tieteellisessä ja tylsässä koulussa, jossa hänellä ei ole ystävän ystävää. Elämä ei voisi olla kamalampaa!

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Pähkinä löytää erityisen lyijykynän, joka on turboladattu täyteen salaperäisiä voimia. Yhtäkkiä Pähkinä kykenee luomaan kuvia, jotka muuttuvat pelkistä piirroksista oikeiksi, käsinkosketeltaviksi asioiksi! Uuden ystävänsä Rockwellin ja pikkusiskonsa Lilliputin kanssa Pähkinä vedetään toiseen todellisuuteen, kokonaan piirrettyyn Kroman kaupunkiin, jossa on enemmän väriä, luovuutta, jännitystä ja vaaraa kuin hän olisi ikinä voinut uskoa. Kaupunkia johtaa tyrannimainen pormestari, joka ei suostu lepäämään, ennen kuin on tuhonnut kaiken luovuuden ja kauneuden Kromasta. Sitä varten hän tarvitsee kynää, jolla on erityislaatuisia ominaisuuksia.

Ja jossakin piirretyn kaupungin sydämessä, kenties sen lyijyllä painetuissa laskoksissa, on joku, joka tietää, mitä Pähkinän isälle on tapahtunut…

Pähkinä Jones ja Piirretty kaupunki on ensimmäinen osa sarjaa, joka valloittaa omaperäisellä ja mielikuvituksekkaalla maailmallaan. Upeiden kuvitusten ja kekseliäiden käänteiden lomassa tämä sydämellinen tarina muistuttaa, kuinka tärkeitä luovuus, ilo ja värit meille kaikille todellakin ovat.

Rob Biddulph on englantilainen kirjailija ja kuvittaja. Hän on julkaissut useita palkittuja lastenkirjoja, ja hän asuu Lontoossa vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.

Suositusikä 8+

Alkuperäisteos: Peanut Jones and the Illustrated City
Suomentaja: Leena Ojalatva

”Villin kekseliäs ja suurisydäminen luovuuden juhla"
— kirjailija Anna James

”Katsokaa tätä täydellistä kaunokaista… Tämä kirja on EEPPINEN”
— kirjailija Laura Ellen Anderson

  • Suositusikä: 8+