Hinta

29,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Jakov Korina ja synkiön salaisuus
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 9+

Helena Immonen

Jakov Korina ja synkiön salaisuus

Fantasiamaailman salapoliisitarina

Jakov Korina, säntillinen kotitonttu, on kohdannut mitä karmeimman kohtalon: hänen vastuullaan ollut koti on palanut. Jakoville määrätään uusi koti, mutta rauhallisesta kotitonttuelämästä ei ole enää tietoakaan. Pian nimittäin paljastuu, että aiemman tulipalon syynä saattaisi olla tuhopoltto.

Samalla Jakovin korviin kiirii huhuja, että liikkeellä olisi vapaana kulkevia synkiöitä, olentoja, joita ei pitänyt olla enää olemassa.

Jakov ei malta pitäytyä tapauksesta erossa vaan päättää lähteä etsimään syyllistä, joka vei häneltä ensimmäisen kotinsa — mukanaan Elsa, Jakovin uuden perheen tomera tytär. Löytävätkö ystävykset piileskelevän tuhopolttajan? Entä mitä salaisuuksia menneiden aikojen pahamaineisilla synkiöillä on?

Jakov Korina ja synkiön salaisuus aloittaa uuden dekkarimaisen lastenkirjasarjan, jossa utelias kotitonttu Jakov Korina pääsee näyttämään salapoliisitaitonsa ja ratkomaan fantasiamaailman mysteerejä.

Helena Immonen (s. 1986) on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa trillereitä aikuisille ja fantasiaseikkailuja lapsille. Vapaa-ajallaan Immonen liikkuu luonnossa, lukee ja opettelee puutarhanhoitoa.

Suositusikä 9+

"Kirja oli jännittävä ja parasta oli läpi kirjan jatkuvat yllättävät juonenkäänteet. Hahmot olivat hauskoja ja mielenkiintoisia. Lentävät hevoset olivat hyviä, olisi voinut olla enemmän hevosia. Kirjan loppuratkaisu oli yllättävä ja hyvä."
- Tilhi, 10 v

  • Suositusikä: 9+